avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tabel nominal de vot
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tabel nominal de vot

Buna seara,

Va rog frumos sa imi spuneti cu se intocmeste un tabel nominal pe baza caruia se voteaza presedintele ( in cazul in care sunt propuse mai multe persoane), comitetul executiv si comisia de cenzori intr-o adunare generala a unei asociatii de proprietari. Ma refer la art.25 alin.4 care spune:
*in situatii exceptionale hotararile pot fi luate prin acordul scris la majoritatii proprietarilor unei scari sau bloc membrii ai asociatiei de proprietari pentru probleme care ii vizeaza direct PE BAZA DE TABEL NOMINAL.*

Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CipM , utilizator 10:23, 20 Ianuarie 2018
Nu. Comitetul executiv a fost ales pe o perioada determinata acum mai multi ani, mandatul lor s-a incheiat acum 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare presedinte asociatie de proprietari annabela annabela Pt. revocarea din functie a presedintelui asociatiei de proprietari si a casierilor sunt valabile si tabelele nominale cu semnaturilor locatarilor-proprietari ... (vezi toată discuția)
Schimbare presedinte asociatie proprietari bucuresti andrey23ken andrey23ken Salutare, Am nevoie de ajutor in privinta urmatoarei probleme: Este vorba de un rezidential nou in Bucuresti, Presedintele pus de dezvoltator la inceput ... (vezi toată discuția)
Adunare generala adamar adamar dorim sa facem o sedinta la bloc, presedintele refuza, comitetul nu face nici un demers pt ca presedinta nu vrea, prima si singura sedinta din anul 2019 a fost ... (vezi toată discuția)