Vreau sa fac o contestatie la tabelul de cheltuieli. Conform legii, am dreptul sa fac aceasta contestatie si sa o dau presedintelui asociatiei, iar el are obligatia sa imi raspunda in 7 zile.
Problema este ca avem un conflict mai vechi, adica sunt un spine in coasta lui pt ca nu tac si eu cum tace toata lumea de pe scara si omul face ce vrea, iar din cauza acestui conflic, este foarte posibil sa nu imi primeasca contestatia daca i-o dau in mana.
Ce alta varianta mai este posibila (de trimis contestatia) care sa fie si o dovada clara in caz ca ajungem in judecata?
De ex nu a vrut sa imi ia banii pt intretinere, i-am trimis prin posta cu confirmare de primire si i-a refuzat. Cel putin in cazul asta am dovada refuzului.
Dar la o contestatie ce dovada as putea avea ca am trimis-o la el si el a primit-o?
Foarte simplu
Pe formularul de mandat cu confirmare de primire precizati adresa presedintelui de asociatie si continut contestatie la lista de intretinere,in temeiul HG nr 1588/2007 art 12 A
De altfel daca plicul se reintoarce,va coincide data de pe plic si de pe mandat,iar in caz de instanta puteti pune la dispozitie instantei continutul plicului !
Succes !