avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Modalitati inmanare contestatie tabel cheltuieli
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Modalitati inmanare contestatie tabel cheltuieli

Buna,

Vreau sa fac o contestatie la tabelul de cheltuieli. Conform legii, am dreptul sa fac aceasta contestatie si sa o dau presedintelui asociatiei, iar el are obligatia sa imi raspunda in 7 zile.

Problema este ca avem un conflict mai vechi, adica sunt un spine in coasta lui pt ca nu tac si eu cum tace toata lumea de pe scara si omul face ce vrea, iar din cauza acestui conflic, este foarte posibil sa nu imi primeasca contestatia daca i-o dau in mana.

Ce alta varianta mai este posibila (de trimis contestatia) care sa fie si o dovada clara in caz ca ajungem in judecata?

De ex nu a vrut sa imi ia banii pt intretinere, i-am trimis prin posta cu confirmare de primire si i-a refuzat. Cel putin in cazul asta am dovada refuzului.

Dar la o contestatie ce dovada as putea avea ca am trimis-o la el si el a primit-o?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Melabella , utilizator 20:26, 22 Mai 2014
Expediati contestatia prin mandat postal cu confirmare de primire
Da, m-am gandit si la asta. Dar o refuza. Cum demonstrez eu in instanta ca in plicul ala era contestatia?
Foarte simplu
Pe formularul de mandat cu confirmare de primire precizati adresa presedintelui de asociatie si continut contestatie la lista de intretinere,in temeiul HG nr 1588/2007 art 12 A
De altfel daca plicul se reintoarce,va coincide data de pe plic si de pe mandat,iar in caz de instanta puteti pune la dispozitie instantei continutul plicului !
Succes !
Ultima modificare: Joi, 15 Mai 2014
ynocentta, utilizator
Multumesc. Asa voi face!
Cand primiti plicul inapoi, in caz ca este refuzat, sa nu-l deschideti, ca altfel nu mai are nicio valoare in instanta.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! locuiesc intr-un bloc nou care face parte dintr-un ... conico conico Buna ziua! Locuiesc intr-un bloc nou care face parte dintr-un ansamblu de 5 blocuri si o singura asociatie. La blocul nostru s-a dorit montarea unei rampe. ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - probleme ancabitere ancabitere in blocul in care locuiesc s-a pus problema reabilitarii terasei blocului intrucat exista astfel de probleme. in urma adunarii generale s-a hotarat ca ... (vezi toată discuția)
Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)