avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 998 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restanta la asociatia locatarilor
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restanta la asociatia locatarilor

Buna poate sa ajuta cineva sa spuna ce sa fac am datorie la asociatia locatarilor 17300 ron din care 7300 este dobanda.cum pot sa fac casa nu platesc si dobanda ca sant fara loc de munca si nam posibilitate sa platesc si dobanda
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 14:38, 16 Mai 2014
Nu, nu exista o astfel de lege.
ce posibilitate am celmai bun caz?
Sa faceti o intelegere cu asociatia astfel incat sa puteti plati esalonat datoria si, in cazul in care obtineti acest lucru, sa va tineti de cuvant si sa platiti conform intelegerii respective.
In cazul nefericit in care nu puteti face acest lucru, ar fi preferabil sa nu ajungeti la un proces pe care de cele mai multe ori restantierii il pierd pentru ca veti avea de platit si cheltuieli de judecata si alte dandanale in functie de cat de mult avanseaza chestiunea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalitati la o asociatie de proprietari carymen carymen buna, tuturor! am o asociatie de proprietari unde domnul administrator pentru neplata la scadenta a calculat penalitati de 0,2%pe zi intarziere(cf.aga), dar in ... (vezi toată discuția)
Penalitati intretinere scarlet scarlet Penalitatile al coror procent nu a fost comunicat catre mebrii asociatiei sunt legale? Adica daca nu s-a comunicat hotararea in care se specifica procentul ... (vezi toată discuția)
Datorii la asociatie, oprire apa rece Doina0505 Doina0505 Buna ziua.Am datorii la asociatie in valoare de 4000 lei restante si penalizari 7300 lei(o suma f mare,zic eu).Recent am fost data in judecata pt suma de ... (vezi toată discuția)