avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza tehnica si propunere de lotizare
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza tehnica si propunere de lotizare

Expertu a terminat " expertiza " si afacut propunerea de lotizare . In cazul in care nu sunt de acord cu aceasta propunere ( variantele acestuaia ) pot cere refacerea expertizei ? Sau ramine la latitudinea instantei ?
recomandare pentru reeditarea mesajului , sau este o greseala ?
Intr-un anume sens, Judecatorul tine seama si de optiunile partilor, daca sunt justificate si bine motivate (probate).
Justitia fiind oarba (vezi: impartiala) pozitia de Reclamant sau de Parat nu ar trebui sa influenteze hotararea Judecatorului.
Am inteles este ok acum . Am documente prin care demonstrez ca locuiesc la socrii , acestia sunt bolnavi - cancer respectiv parkinson - diabet , in trei camere o baie si o bucatarie , 5 persoane . Cred ca ar fi ceva in fata judecatorului ??
Este bine, sa depuneti la dosar, prin registratura tribunalului, cu nr. de inregistrare/ data, documente care sa sustina punctul dvs. de vedere.
Instanta va decide in functie de toate documentele existente la dosarul cauzei.
Consultati Legea locuintei, L nr.114/1996 actualizata

Alte discuții în legătură

Greutati la achitarea sultei ContSters326883 ContSters326883 Va rog frumos spuneti-mi daca exista o varianta prin care sa fortez nota si sa platesc sulta in natura si anume in teren . Daca cer asta instantei inainte de a ... (vezi toată discuția)
Atribuire loturi iesire din indiviziune ContSters347294 ContSters347294 Va rog sa-mi spuneti daca judecatorul tine cont cind formeaza loturile , de faptul ca un coproprietar a edificat fara acordul celorlalti , extinderi asupra ... (vezi toată discuția)
Iesirea din indiviziune ionut73 ionut73 Buna ziua Va rog frumos sa ma ajutati cu cateva raspunsuri cu privire la problema mea pe care o intampin legata de iesirea din indiviziune. Exista o cladire ... (vezi toată discuția)