avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intabulare 1/2 dintr-un teren si casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intabulare 1/2 dintr-un teren si casa

buna seara.
doresc sa intabulez 1/2 dintr-un teren si casa.
1/2 am intabulat de pe partea bunicii mele in 2010,intregul fiind 1/2 mama strabuicii si o sora de al ei
ultima intabulare mostenire a fost inscris in 1967 in cf pe cele doua.
intrebare mea este care ar fi varianta viabila de intabulare a restului 1/2
pai tocmai asta este problema....nu cunosc urmasii coproprietarei.
plus de asta ma si gandesc cine din urmasi va fi de acord sa-mi lase mie cv gratis cu toate ca bunica mea a stat acolo din 1940(si ceva)
Deoarece nu aveti clar in minte ce doriti sa faceti, prezentati toate actele unui Notar sau unui Avocat care sa inteleaga speta si sa va dea o opinie profesionala
Ultima modificare: Duminică, 18 Mai 2014
legalmgm, utilizator
O uzucapiune pare ca ar merge, dar depinde de tipul posesiei. Mergeti la un avocat, ca nu pricepem nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dezbatere mostenire MariusD@1984 MariusD@1984 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez in urmatoarea situatie: In urma decesului bunicului meu a ramas ca mostenire o casa batraneasca de la tara impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Cedare mostenire Iosua Iosua Tata si matusa mea imi pot ceda partea de teren la un notar contra unei sume de bani? Terenul si casa este pe numele strabunicului meu. (vezi toată discuția)
Buna ziua, avem o situatie ciudata-cel putin. in 2005 mama a ... Vioreta Vioreta Buna ziua, Avem o situatie ciudata-cel putin. In 2005 mama a despagupit partea bunicului decedat -fratilor sai- semnat act in fata notarului. Bunica a ... (vezi toată discuția)