avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Trecerea la intretinere a unei persoane
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Trecerea la intretinere a unei persoane

Buna ziua. Un mic sfat daca se poate.
Potrivit legii 230/2007, legea asociatiei de proprietari o persoana este trecuta la intretinere dupa o periaoada mai mare de 15 zile. Poate Comitetul executiv al asociatiei de proprietari sa ia o decizie conform careia aceasta perioada sa scada la 3 zile de exemplu, daca in lege este trecut termenul de 15? Ma cert cu presedinta care sustine hotararea asociatiei...

Va multumesc

E posibil sa nu stiu dar cu siguranta o sa invat
Ultima modificare: Miercuri, 21 Mai 2014
dare4more, utilizator
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:21, 22 Mai 2014
Pai de ce v-a pus in fata dumneavoastra acea hotarare!? Ati aflat cumva daca le-a pus in fata acea hotarare si celorlalti vecini ori numai dumneavoastra?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul proprietarului de a avea musafiri fara ca acestia sa plateasca la intretinere. sesa10 sesa10 Va rog, am o intrebare: Pentru ca suntem in plin proces de schimbare a administratiei asociatiei, persoanele in cauza incep prin a incerca sa se razbune pe ... (vezi toată discuția)
Persoane la intretinere Luana82 Luana82 Buna seara! Locuiesc intr-o garsoniera in Bucuresti si ma mai viziteaza mama pentru a ma ajuta la treburile casnice. Luna aceasta m-am trezit la ... (vezi toată discuția)
Scoatere persoana de la intretinere ro_zapacila ro_zapacila Buna ziua, Din punct de vedere legal, va rog sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare: Sotul meu are diverse delegatii prin tara si lipseste in ... (vezi toată discuția)