avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 480 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract munca neinchis din 2008
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract munca neinchis din 2008

Buna ziua
Am descoperit acum ca nu s-a inchis un contract de munca din 2008.
Ce se mai poate face?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:39, 22 Mai 2014
Verificati la ITM sa vedeti modul in care a fost incetat CIM (cu ce articol din CM). Pueti solicita de acolo o copie dupa actele de incetare a CIM.
Nu cred ca are ce sa verifice la ITM , daca in mesajul anterioare a spus ca acum s-a descoperit ca c.i.m. nu este incetat, iar la dosarul de personal nu exista decizie si/sau cerere de incetare a c.i.m.
Poate ca nu si-au pastrat exemplarul sau l-au pierdut. In 2008 se depuneau acte la ITM. Se poate constata situatia exacta.
Din ce spune userul , reiese clar ca nu s-a efectuat incetarea c.i.m., indiferent de ce am presupune noi.

Poate ne spune cum s-a descopit ca , raportul de munca este activ? In REGES , doar AJOFM-ul mai poate vedea , in afara de ITM si/sau Inspectia Muncii.

Nu mai exista acea varianta de Revisal folosita in 2008.

Alte discuții în legătură

Angajat nou in revisal monik09 monik09 in situatia unui nou angajat, pot trece datele in Revisal in varianta veche, urmand apoi la preluare date in versiune noua, sa trec salariul cel tarziu pana ... (vezi toată discuția)
Revisal=registrul de evidenta a salariatilor geaninapp geaninapp va rog frumos sa-mi trimiteti si mie daca aveti kitul de instalare pentru revisal versiunea 1.0.0. (vezi toată discuția)
Revisal- dublari contracte bvr bvr Buna ziua! Am urmatoarea problema legata de Revisal: am descoperit ca pe portalul inspeciei muncii la angajatorul meu in baza de date apar cateva contracte ... (vezi toată discuția)