avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Concediu de odihna
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Concediu de odihna

Cine trebuie sa aprobe cererea de concediu de odihna a unui functionar public si in cat timp de la depunerea acestei cereri?

Ultima modificare: Miercuri, 6 Mai 2009
blackjack, utilizator
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 16:45, 7 Mai 2009
Exista un regulament intern in orce organizatie, intrebati la resurse umane.
Nu inteleg cum de puneti problema asa, ca s-ar putea sa vi se aprobe cererea peste doua luni; Dvs plecati in conced, va preia cineva sarcinile pe aceasta perioada, aveti un sef direct care stie de Dvs, poate aveti nevoie si de bani la plecare in concediu, deci ...
In plus, la inceputul fiecarui an se face o programare a concediilor, de principiu, ca nu se poate inchide institutia publica o luna sa plece toti odata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere sau instiintare pentru concediul de odihna ? lucian.crisan lucian.crisan Buna ziua, am o nedumerire in ceea ce priveste metodologia de aplicare a concediului de odihna care nu este descrisa clar in codul muncii. Daca concediul ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu odihna-obligatoriu de intocmit? moniklauleanu moniklauleanu Salariatii ce isi efectueaza concediul de odihna conform planificarii efectuate mai au obligatia de a inainta o cerere scrisa angajatorului inainte de a intra ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatului ! Fartusnic Fartusnic Buna seara , am si eu o intrebare , legata tot de locul de munca : un angajat cu contract de munca individual , perioada nedeterminata ... nu isi poate lua ... (vezi toată discuția)