nDaca m-ar fi lamurit vreun notar, va asigur ca nu as mai fi intrebat pe forum....nnAm primit raspunsuri de la \"nu putem sa discutam acest aspect\" la \"sunt lucruri confidentiale ce tin de profesia notarului\" .... \"nu discutam... de ce va intereseaza?\".nnIn cel mai bun caz, intrebarilor mele li s-a raspuns cu de 4-5 ori mai multe intrebari... urmate de NICI O INFORMATIE CONCRETA!nn\"Curiozitatea\" mea in aceasta speta izvoraste din posibilitatea ca imobilul pe care l-am achizitionat(si pentru care mai am inca 24 de ani de platit rate la banca) sa se afle intr-o astfel de situatie... in care \"unicitatea\" mostenitorului, care a dobandit prin mostenire imobilul si apoi mi l-a vandut mie, pare a fi pusa la indoiala.nn\"Sa consulte notarul pe aspectele juridice.\"n@ avocat_lascoschi, dvs de ce nu consultati un notar in legatura cu postul dvs legat de declaratia pe proprie raspundere cu privire la renuntarea la mostenire? Nu v-a lamurit nici un notar? Va lamuresc eu, sunt notari care autentifica aceasta declaratie fara sa existe tot pachetul de acte necesar dovedirii relatiei de rudenie cu defunctul, sunt notari care \"se multumesc\" cu o parte din acte, dar sunt si notari care refuza sa autentifice o astfel de declaratie fara ca succesiunea sa fie pe rolul lor.nnFaceti o plimbare pa la cateva notariate, puneti aceeasi intrebare si veti contabiliza multe raspunsuri care nu au nimic de-a face unul cu celalalt.nn
~ final discuție ~