avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... 42 zile postnatal pentru tata???
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

42 zile postnatal pentru tata???

buna seara am si eu o intrebare...daca tatal necasatorit va lua indemnizatia pentru cresterea copiluluoi, cum e cu cele 42 de zile de concediu postnatal?actele cand anume trebuie sa le depuna tatal??trebuie sa astepte cele 42 de zile?lamuriti-ma si pe mine va rog
Cel mai recent răspuns: goldy_ella , utilizator 22:35, 8 Mai 2009
Normele asa spun, ca nu trebuie.
deci nu trebuie...am inteles...intrebam pentru ca cineva aflat in aaceeasi situatie a spus ca tb sa asteptam aceste 42 de zile si vroiam sa stiu sigur...adr daca spuneti ca nu trebuie m-am calmat :)
Va rog sa luati in considerare ce "spune" articolul pe care l-am citat din Normele metodologice de aplicare a prevederilor Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 148/2005 privind susţinerea familiei în vederea creşterii copilului, nu ce spun eu:).
Ultima modificare: Joi, 7 Mai 2009
pakos, utilizator
am luat :) am inteles ca nu dvs spuneti, ci articolul...ma refeream ca dvs mi-ati aratat exact unde "spune" asa...va multumesc:)

S-a glumit pe tema nasterii usoare...pentru tata,dar eu nu am inteles daca tatal necasatorit poate beneficia de indemnizatie.
Poate sunt prea obosita.

Alte discuții în legătură

Concediul pentru crestere si ingrijire copil acordat tatalui kyoko kyoko Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la concediul care se acorda tatalui, pentru crestere si ingrijire copil. Va prezint o speta: tatal face cerere la ... (vezi toată discuția)
Concediu postanatal si ccc. CostM CostM Buna ziua. Sotia se afla in concediu postnatal, parte a concediului de maternitate de 126 de zile. Perioada inaintea nasterii a fost doar de 6 zile, acum e ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil si operarea in revisal elena6ro elena6ro Buna ziua, Avem o salariata care va naste in ianuarie 2015 si la sfarsitul lunii octombrie ar trebui sa intre in concediu prenatal (84 zile). Restul de 42 de ... (vezi toată discuția)