avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Cine face operatiuni prin banca?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Cine face operatiuni prin banca?

Poate presedintele asociației de proprietari să retragă numerar sume de bani din contul asociației din bancă numai cu semnătura sa? Administratorului i-a dat aces la cont (depuneri, plăți, extrase de cont).
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 13:48, 17 Iunie 2014
Inca o data:
- daca are semnatura in banca fara clauza, adica vreo conditionare anume, atunci poate face orice operatiuni bancare vrea;
- important este sa stabiliti in scris, nu pe vorbe, cine, ce poate sa faca si cu ce ocazii.
- si mai este important sa va anunte si sa va dea documentele bancare respective cand face asemenea operatiuni pentru a le opera dv. in contabilitate.
Administratorul si presedintele au drepr de semnatura in banca.
Administratorul si presedintele POT avea drepr de semnatura in banca.
Nimeni nu are drept de semnatura in banca pentru ca asa vrea el ori pentru ca asa prevede vreo lege. Dreptul de a face operatiuni prin banca se stabileste prin conventie incheiata cu banca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Semnatura marian_01 marian_01 cine are drept de semnatura electronica la banca,presedintele,contabila? (vezi toată discuția)
Operatiunile bancare in asociatia de proprietari masso masso buna ziua! sunt presedinte al unei asociatii de proprietari si singurul care opereaza cu banca din partea asociatiei; este legal sau cum am aflat, ... (vezi toată discuția)
Legea asociatiilor de proprietari nr. 230/2007 incalcata caralin caralin Va rog sa ma ajutati in legatura cu o nelamurire pe care o avem o parte din membrii asociatiei de prorpietari. Unii membrii afirma ca desii exist anumite legi ... (vezi toată discuția)