avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Banci in spatele blocului .
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Banci in spatele blocului .

Buna ziua
Am nevoie de niste "povete " din partea celor care au mai avut de- a face cu asa ceva , si anume :
In spatele blocului , intr-o zona mai retrasa a orasului , sunt gradinile blocurilor . Intr-o gradina de acest gen ( iarba , gard viu , copacei , flori ) am pus doua banci de lemn si o masa tot din lemn . Aceste bancute si masa au fost puse langa bloc de 20 de ani.... in dreptul fiecarei scari si bloc sunt puse astfel de banci . Pentru a nu se auzi galagie am mutat aceste doua banci si masa 25 de metri mai departe de bloc , in gradina cu pricina . Aici mai vin tinerii de la bloc si mai stau de vorba , etc . Pe aceasta scara exista o familie cu probleme la cap care tot timpul chiama politia cum se aude cea mai mica soapta ...Altcineva nu are nimic in potriva acelor banci sau sa zica ca sunt deranjati . Ideia este ca tot sunand la politie , politia a anuntat politia comunitara sa vina si sa-l ameninte pe administratorul blocului ca daca nu mutam bancile , o sa fie amendat . Mi-e mi se pare un abuz si va rog sa-mi spuneti ce pot face ca nu cumva sa fie amendat administratorul si sa pastram bancile in gradina blocului .
Va multumesc
As mai vrea sa stiu daca este voie sa se faca gratar in gradina din spatele blocului la o distanta de 20-30 metri de bloc , gradina care nu mai este inconjurata de alte blocuri . Deasemeni se poate sta la o masa din plastic care ulterior se ia in casa ? intreb aceste lucruri pt. ca stiu ca daca nu ai aprobare de la SGU nu poti amplasa mese si scaune "fixe ". Precizez ca gratarul este ELECTRIC . As avea probleme cu politia in cazul in care ar venii pe acolo ... ?
Nu este voie sa se faca gratar intre blocuri si nicaieri pe spatiu public daca nu este amenajat pentru asemenea practici. Pana si fumatul este interzis in locurile publice cu exceptia acelora care sunt amenajate si destinate acestui scop.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spatiul din jurul blocului crysty83 crysty83 locuiesc intr-un bloc P+4,la parter cum se iese din bloc in partea dreapta.Prin fata geamurilor mele este acea \"bordura de protectie a fundatiei blocului\" ... (vezi toată discuția)
Spatiul verde din jurul blocului-legislatie ANDREI_oni ANDREI_oni Buna ziua Locuiesc impreuna cu familia la bloc, intr-un apartament proprietate personala, si pe spatiul verde din jurul blocului, mai multi vecini avem ... (vezi toată discuția)
Gratar la parterul blocului doctorATU doctorATU Locuiesc la et 1 al unui bloc cu 3 etaje dintr-un complex rezidential; apartamentul de la parter are gradina de 3X3 m2 in care vecinul si-a amplasat un gratar ... (vezi toată discuția)