Buna dimineata
Va rog sa ma ajutati cu un sfat: detin un testament pentru un apartament al matusii mele decedata la 1 nov. 2008; cejlalti veri ai mei nu sunt de acord cu situatia dorind ca locuinta sa se vanda si banii rezultati sa se imparta tuturor mostenitorilor; au depus actele pentru succesiune solicitandu-mi si mie inscrisurile necesare: cu ocazia adunarii acestora am consultat un avocat de la care am aflat, cu intarziere de o saptamana, ca trebuia sa intocmesc in termen de sase luni de la decesul matusii o declaratie de acceptare a mostenirii la notariat. Cat de grava e omisiunea mea si ce mai pot face pentru a remedia situatia? Va multumesc pentru ajutor!
Buna seara tuturor
Revin cu problema mea cu rugamintea de a-mi recomanda cineva un avocat din Bucuresti care m-ar putea ajuta: am fost citata pentru saptamana viitoare la dezbaterea succesiunii.
Va multumesc pentru atentie si ajutor.
Succesiune
Hanuka
In anul 2004 a decedat mama in urma careia s-a facut succesiunea conform legii. Mostenitorii au fost tatal, sora si cu mine.Intre timp, mai exact acum o luna ... (vezi toată discuția)