avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut neplatit la Provident
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut neplatit la Provident

Buna ziua ! As dori sa stiu ce pot patii daca nu am platit un imprumut la Provident (mentionez ca nu am platit nici macar 1 rata). contractul l-am incheiat in anul 2011. adica exista riscul sa m-i se puna proprire pe salariu sau pe bunuri (mentionez ca am 2 terenuri pe numele meu). am auzit ca ei nu au baza legala sau ceva si in instanta ar pierde. Bine poate sunt doar zvonuri, as dorii o parere autorizata.
Va Multumesc Mult !
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 09:21, 27 Iunie 2014
DinuX a scris:

@lee_vue @gi-jane2
Ba trebuie sa citesti contractele de credit, si se pot modifica daca nu-ti convin, nu trebuie sa semnezi toate aberatiile bancilor; eu am reusit asta, am mai povestit pe forum (mi-a luat 2 luni jumatate). Si era un credit ipotecar pe 30 de ani.

in 30 de ani se intampla multe
daca se umbla in (se cerceteaza) creditele (derularea lor) astea pe 30 de ani va veti intelege, totusi, situatia. aveti numai impresia ca ati negociat ceva. vi s-a acceptat ceva, poate, pe moment, cu recuperare inzecita mai tarziu ('dat cu o mana, luat cu doua'). nu puteti fi dvs. exceptia...

Decizia magistraţilor de la Curtea de Apel Constanţa de vinerea trecută a fost definitivă şi irevocabilă, astfel că rata pe care o va plăti familia... de acum înainte va fi de puţin peste 200 de euro pe lună şi nu de aproape 1.000 euro pe lună, aşa cum aveau pretenţii reprezentanţii băncii până în prezent.

[ link extern ]

toate contractele incheiate prin 2007-2008 sunt asa. furt la greu.
Nu chiar. Am avut totusi o pozitie de forta, i-am prins in culpa, putea sa iasa rau pentru ei, au facut niste magarii pe principul ca astia nu mai citesc contractul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scadentar la un credit in euro simonaluana simonaluana buna ziua, nu stiu daca am nimerit bine sectiunea, dar daca tot sunt aici as avea urmatoarea speta: o cunostinta a luat un credit in euro de la o banca, in ... (vezi toată discuția)
Comisioane ascunse? IulianL IulianL Buna ziua. As fi interesat de un imprumut de la Provident(la banca nu mai pot lua fiindca am alte rate). NU vreau sa dezbat subiectul cum ca ar fi prea scumpi ... (vezi toată discuția)
Act aditional cf oug 50/2010 la banca mi s-a marit rata? florenta_22 florenta_22 Buna seara, Am un credit ipotecar la BCR din 2007, rata e alcatuita din dobanda de referinta a bancii +1.2 puncte procentuale,adica 9.6%. Azi am fost pt ... (vezi toată discuția)