avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... obligativitate intocmire state de functiuni nominale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

obligativitate intocmire state de functiuni nominale

Buna dimineata,
As dori sa stiu in ce act normativ(Lege HG,etc...) este prevazuta obigativitatea intocmirii statelor nominale de functiuni ale personalului de catre angajator.Imi este necesara aceasta informatie pentru solutionarea unui conflict de munca.
Angajatorul sustine cu indirjire ca "Nu avea nici o obligatie legala de a intocmi statele nominale de functiuni ale personalului sau din sediul executiv".Multumesc.
Cel mai recent răspuns: euxin computers srl , Avocat 11:11, 12 Aprilie 2015
Pentru ce ati mai cerut revizuire ?
Am cerut revizuire pentru cererea principala,adica anularea deciziei de concediere,repunerea pe functie si plata salariilor din urma.Un coleg dat afara in acelasi val de concedieri a castigat chiar de la fond.
Revizuirea se cere numai pentru anumite motive expres prevazute de Codul de procedura civila.

Intrucat va judecati pe Codul vechi, acestea sunt prevazute la art.322.
Da,temeiul acestei revizuiri este art.322 pct 5 din Codul de Procedura Civila vechi(act existent la data judecarii fondului tinut ascuns de angajator).Precum v-am mai zis,actul nou preexistent(statele de functiuni nominale din sediul executiv al firmei dupa concedierile din apr.2010) l-au adus numai sub presiunea dosarului de executare silita.Sper ca de data aceasta sa-mi admita.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de concediere euxin computers srl euxin computers srl Buna dimineata, Pana in aprilie 2010 am lucrat ca inginer la o firma cu capital de stat.In urma unui val de concedieri colective mi-au desfacut contractul de ... (vezi toată discuția)
Cai de atac respinse. unde ma mai pot adresa? euxin computers srl euxin computers srl Sunt in conflict de munca(a fost o concediere colectiva pe motiv de reducere de personal ca urmare a restrangerii activitatii) cu fostul angajator de peste 5 ... (vezi toată discuția)
Situatieciudata euxin computers srl euxin computers srl Sunt in conflict de munca de peste 5 ani cu fostul angajator.Acesta in mod constant a refuzat sa aduca actele privitoare la structura ... (vezi toată discuția)