mirebire a scris:
mama locuieste cu tata in prezent? (asa se intelegea din primul mesaj, acum la sfarsit pare ca mama locuieste separat)
cine plateste chiria pentru casa in care locuieste mama in prezent?
mama nu lucreaza?
pentru violentele anterioare aveti martori si certificat medico-legal?
ce doriti sa obtineti?
Mama nu mai locuieste cu tata in prezent, mi-am dat seama ca asa se intelege din primul mesaj, am uitat sa precizez ca ne-am mutat acum 8 luni separat de tata. Eu platesc chiria unde locuieste mama in prezent. Mama acum lucreaza, dar o perioada nu a lucrat din cauza lui tata (pentru ca mergea in permanenta la mama la servici, angajatorul a dat-o afara pe mama), in acest moment mama lucreaza de aproximativ 3 zile la fosta firma unde a lucrat acum 8 luni. Patroana a chemat-o inapoi pe mama si aceeasi patroana este unul dintre martori. Avem martori care ar putea depune marturie in caz de proces, certificat medico-legal nu avem deoarece nu ne-am permis financiar sa scoatem la momentul acela. Ce dorim noi sa obtinem este ca tata sa inceteze cu amentintarile, urmaririle si vizitele la locul de munca al mamei, pentru ca este absolut normal ca nici unui patron sa nu-i convina ca angajatul sa aiba probleme familiale la locul de munca. Ideea este ca tata nu inceteaza desi politia l-a amendat de cateva ori si i-a interzis sa o mai caute pe mama la locul de munca. Vrem sa gasim o solutie ca aceste probleme sa i-a sfarsit, dar singure nu putem, de asta am cerut o parere aici. Eu consider ca singura solutie ar fi ca mama impreuna cu fratii mei mai mici sa se mute in alt oras, doar ca e greu sa facem acest lucru, avand in vedere ca eu nu sunt in tara si nu pot sa actionez in nici un fel. Acum 8 luni, cand certurile intre parintii mei au degenerat, am reusit sa gasesc o chirie si mi-am permis financiar sa platesc chiria si restul, asta a fost o perioada apoi nu am mai facut fata, fapt pentru care am venit la munca in alta tara. Cineva, tot din aceasta comunitate mi-a propus niste firme care ofera sprijin persoanelor care se afla in aceasta situatie. Tin sa prezicez faptul ca nu mai pot sa o iau din nou de la 0, mai ales ca nu sunt in tara. As fi recunoscatoare daca mi-ai oferi o solutie in acest caz. Multumesc.