am absolvit 10 clase liceu economic si apoi sc profesionala comerciala 1 an cu calificare vanzator. am 25 ani de experienta in comert.am inceput ca vanzator,apoi casier,gestionar,sef magazin!!! iar de aproape 2 luni sant casier pe perioada nedeterminata cu 90 zile de proba.tocmai am fost anuntata ca a fost o eroare ca m-au angajat, le pare rau dar nu corespund postului ptr ca nu am diploma de bac-in fisa postului specifica nivel studii medii.-si cu diploma mea chiar mi-au zis ca pot sa ma angajez ca muncitor necalificat!!! sant fara cuvinte!!!m-au anuntat verbal doar ca se va desface ctr de munca cu data de 1 iulie 2014.e corect?mentionez ca acum 6 ani am mai lucrat pe acelasi post la aceeasi firma dar cu alt nume.dupa doar 3 zile de scolarizare din cele 14 prevazute am preluat postul.va rog sa-mi spuneti daca pot face ceva sa-mi pastrez locul de munca.:frantic:
Incadrare co
CR_MA
buna ziua,
va rog frumos sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: trebuie sa angajaez un domn care are scoala profesionala cu calificarea de ... (vezi toată discuția)
Studii medii
folie
Buna ziua. as dori si eu sa va adresez o intrebare cu privire la studii!Am terminat liceul fara diploma de bac, apoi am urmat scoala postliceeala cu diploma . ... (vezi toată discuția)