avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 562 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Imi taie din salariu ! Riscurile soferului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Imi taie din salariu ! Riscurile soferului

am avut tamponare usoara fara victime din vina mea si acum patronul ma obliga sa platesc 5867 de lei ! Sunt angajat ca sofer de distributie suport o gramada de riscuri....el deja imi taie din salariu...Care sunt riscurile meseriei la soferi .? pot sa ii fac plangere patronului la ITM pentru ca imi ia din salar si nu imi asigura securitatea si sanatatea la locul de munca ....eu nu am cu ce trai.........a fost un accident neprevazut ...acvaplanare
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 3 Iulie 2014
Si daca el ma da in judecata ? Eu nu am cum sa ii platesc aia pentru ca nu am cu ce trai :) Cu 6 milioane din care platesc 100 de Euro chirie plus facturi
Daca va da in judecata si castiga vi se va face poprire pe salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul o societate...... chitoiu chitoiu Servus! Firma la care lucrez , mi-a oprit din salariu o asa zisa paguba in valoare de 300 lei ,personal nefiind de vina. Mai precis, camionul pe care lucrez a ... (vezi toată discuția)
Plata facturii restante lenart denes lenart denes - avem o firma (in industria termopanelor) care , de cateva zile tergiverseaza (parerea noastra este ca ne minte) , sa ne plateasca o factura restanta ! - cu ... (vezi toată discuția)
Recuperare paguba materiala Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedeze angajatorul pentru a recupera o paguba materiala de la angajati. Este vorba de un debit de 6000 ... (vezi toată discuția)