avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acord de plata
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acord de plata

Buna ziua,

Am semnat recent un acord de plata pentru niste facturi care s-au gasit in sold ( marfa ridicata si neachitata,plata trebuia sa sa faca prin OP),eu avand calitatea de gestionar.Pe acel acord de plata,ce a fost autentificat si la notar,am observat dupa ce l-am semnat ca s-a trecut gresit adresa punctului de lucru de unde s-au gasit facturile in sold( eu lucram pe strada Bucuresti 79,apare si in contractul de munca ,iar pe acord s-a trecut strada Bucuresti 59)
Intrebarea mea este,daca acest acord s-a autentificat de notar dar in acea locatie nu exista nici un magazin,eu mai sunt obligat sa respect acel angajament?In cazul in care nu reusesc sa restitui suma specificata,in acord era trecut ca se vor executa bunurile( nu detin nici un bun sau imobil pe numele meu);pot sa fiu executat din moment ce locatia trecuta in acord nu este reala?
Mai vreau sa mentionez ca pe acord era trecut articolul 326,fals in declaratii; nu este si acesta un fals in declaratii din partea angajatorului,fiind trecut un punct de lucru care nu exista?Pot sa combat acest acord in cazul in care se ajunge la executare?
Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2014
florin_iny, utilizator
Cel mai recent răspuns: florin_iny , utilizator 13:11, 30 Iunie 2014
ma puteti ajuta va rog cu un raspuns referitor la retinerea din salariu? multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greseala in acte la notar tigrulus tigrulus Salut, Luna trecuta am cumparat un loc de parcare la subsolul blocului. Dezvoltatorul m-a trimis direct la un notar cu care fac ei actele. Initial mi-au ... (vezi toată discuția)
Datorie recuperatori yonutz113 yonutz113 buna ziua! in urma cu cativa ani (prin 2008) am facut un imprumut la banca, iar la putin timp dupa aceea am facut si un card de credit cu limita de sold ... (vezi toată discuția)
Act proprietate andrei daniel andrei daniel In anul 1999 mama mea a cumparat un apartament iar la notariat la numarul strazii a trecut nr.14 in loc de numarul 4 va rog respectuos sa mi daca ma puteti ... (vezi toată discuția)