avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Chitanta plata act de concesiune
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Chitanta plata act de concesiune

Bună seara,
Vă rog să-mi spuneţi dacă chitanţa cu care se achită tariful pentru concesionarea locului de veci într-un cimitir parohial este cu regim special (adică acele chitanţe cu circuit intern al BOR) sau cu înregistrare la fisc.
Mulţumesc
Cel mai recent răspuns: ion04 , utilizator 12:03, 17 Iulie 2014
Nu fuge, îşi face case, îşi cumpără maşini de ultimul tip, etc....În esenţă, chitanţa eliberată de parohie trebuie să conţină toate datele de identificare şi să fie înregistrată în contabilitate? ªi înainte de 2007 aveau acelaşi regim?
Mulţumesc
Bună ziua,
Vă rog să mă lămuriţi într-o problemă. Pentru veniturile din actele de concesiune a unor locuri de veci în cimitirul parohial este vărsat la bugetul de stat taxe sau impozite? BOR este scutită în totalitate de taxe şi impozite? Mulţumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare sau concesiune locuri de veci costy19762000 costy19762000 Socrul meu a achizitionat in 2010 (la decesul sotiei) doua locuri de veci in localitatea Nedelea (PH) pentru care a achitat suma de 1000 lei (de la biswerica ... (vezi toată discuția)
Interpretare articol lege mariana.pirosca mariana.pirosca Buna ziua, Se poate va rog o parere/ interpretare la art. 23(2) din Regulamentului Cimitirelor din Biserica Ortodoxa Romana 2020 ? (vezi toată discuția)
Locuri de veci - in conditiile date sunt cumparate sau concesionate? carmen bodeanu carmen bodeanu In anul 1994,parintii mei \\"cumpara\\"de la o parohie 2 locuri de veci;actul incheiat este o adeverinta cu stampila parohiei in care se spune:\\"se adevereste ... (vezi toată discuția)