avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hotie legala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hotie legala

Cum poti fi furat legal. Pe scurt apometrele de apa rece si calda trebuier verificat contra cost odata la 5 ani (verificare metrologica ) aceasta verificare costa la 4 apometre cam 100 lei ei bine aceasta verificare este facuta cam degeaba ca oricum facturile se platesc in functie de cat indica aparatul mare de la subsol pierderile fiind impartite de catre locatari.
Partea comica este ca poti sa nu faci acasta verificare dar vei plati la pausal aici vine o parte si mai frumoasa deoarece niste vecini "inventivi " care stiu cum sa aranjeze apometrele vor consuma mult stiind ca suma va fi impartita la cei ce sunt pausal.
In concluzie uite asa isi fac anumite firme activitate si poti fi furat 100% legal
Cel mai recent răspuns: anla2 , utilizator 03:28, 22 Iulie 2022
Cred ca singura metoda care ar da roade ar fi sanctionarea celor vinovati, adica a celor care profita ca nu-si platesc consumul propriu doar ei ci sunt obligati si ceilalti sa-i ... sponsorizeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repartizarea diferentelor de apa veracuciula veracuciula Ce se poate face in cazul in care unii vecini nu dau citirea contorului de apa iar noi ceilalti suntem obligati mereu sa platim pierderile de apa chiar daca ... (vezi toată discuția)
Probleme cu asociatia dani..mih dani..mih Buna ziua, De cand m-am mutat in blocul in care locuiesc (3 ani)am mereu nentelegeri cu asociatia de proprietari.problema mea consta in; -Aproape la 2 -3 ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre consumul apa rece citit de coducerea asociatiei si cel facturat de apanova m.belu m.belu Consumul de apa rece citit de conducerea Asociatiei de Proprietari nu corespunde cu consumul facturat de APANOVA: exista o diferenta de plus 140 metri cubi apa ... (vezi toată discuția)