avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj la divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj la divort

Buna ziua. Divortez pe cale amiabila maine si vreau sa facem si partajul totodata. Avem un apartament pe numele amandurora care ar trebui sa imi revina mie dupa ce sotul a luat o suma de banii din casa destul de mare( cat valoarea apartamentului) pe care eu acum nu o pot dovedi si a parasit domiciliul conjugal. Cel putin asa mi-a promis sotul. Notarul mi-a spus sa declar ca ii dau o suma de bani pt apartament, altfel nu se poate, nu am vorbit prea multe sau eu nu am inteles corect ca eram bulversata total. Nu sunt lamurita, cine plateste taxele la notar si cum e mai bine sa fac, sa declar o suma mai mare si implicit taxe notariale mai mari sau nu e importanta suma? Sotul insista sa imi doneze mie apartamentul fara sa aducem vorba de bani acum o zi. Se poate asta? mai poate fi atacat partajul ulterior daca se razgandeste el in timp? gen....sa vrea sa impartim electrocasnice sau banii din nunta de acum 5 ani cum am mai vazut pe forum? Va multumesc mult.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2014
Antonia85, utilizator
Cel mai recent răspuns: Antonia85 , utilizator 15:44, 2 Iulie 2014
Nu.
multumesc mult. acum puteti inchide topicul meu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitionarea unui imobil, o suma a noastra si una a mamei mada_g mada_g buna ziua, eu cu sotul meu dorim achizitionarea unui imobil dar nu avem toata suma, suma pe care o avem revine din darul de nunta,dar la banca este pusa pe ... (vezi toată discuția)
Chitanță de mână pentru o parte din valoarea apartamentului (împrumut de la părinți). aș putea obține cotă majorată la partaj? Mihaela Stefan Mihaela Stefan La achizitia apartamentului pe care il detin impreuna cu sotul meu, au contribuit in mare parte parintii mei cu suma de 5000 de dolari USD, iar suma totala de ... (vezi toată discuția)
Renuntare parte la partaj rbg rbg Buna ziua, Se poate sa aflu daca in urma divortului,unul dintre soti renunta la partea lui care ii revine in urma partajului,in favoarea celuilalt ... (vezi toată discuția)