avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 830 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Declarare persoane la asociatie locatari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Declarare persoane la asociatie locatari

buna ziua,
as dori sa stiu cum se procedeaza in cazul in care o persoana are un domiciliu unde plateste toate cheltuielile obligatorii, dar petrece intre 6 si 8 ore pe zi la o alta adresa. este obligata aceasta persoana sa plateasca cheltuielile la ambele adrese? (retim, administrator...). astept cu interes raspuns
Multumesc tuturor pentru mesaje. Nu aveam de ce sa merg la asociatia de proprietari pentru ca persoana din discutie nu presteaza activitati la cea de-a doua adresa. Dar am clarificat situatia, am discutat cu administratorul si sper ca m-am facut inteleasa pentru toata populatia care era in ceata. Nu este vorba de bani, ci de corectitudine
Am inteles. De fapt in ceata am ramas noi, toata populatia...
Si daca tot nu este vorba de bani, atunci cum ramane cu corectitudinea, eu intelegand ca de fapt dvs. trebuie sa fiti corecta ca sa pretindeti corectitudine.
Va mai dau un exemplu: apartament nelocuit, proprietarul a notificat in acest sens asociatia, perioada este nedeterminata, acesta lunandu-si angajamentul ca atunci cand situatia se va schimba.... vom face si vom drege. OK!
Zilele trecute vine la asociatie un vecin cu proprietarul si ma intreaba de ce la ap. XX figureaza zero persoane. Sigur, nu am fost nevoit sa-i prezint notificarea, m-a crezut pe cuvant. Pai sunt 4 persoane, uitati acum sunt deja 2 luni. Sun proprietarul - vai, ma scuzati, am uitat sa va anunt, dar sa stiti ca nu este nicio problema. Pai sa nu fie, veniti sa-i treceti in cartea de imobil, iar pe luna urmatoare apartamentul respectiv o sa figureze cu 8 persoane si un consum de AR de 40 mc... Vai, nu se poate nici chiar asa, inteleg... Bine, o sa intelegeti, nu va faceti probleme, sa va uitati pe lista de plata - eu raspund de acest lucru!

Vedeti, din aceste motive este indicat sa luati legatura cu as. prop. si nu cum ziceti:

Nu aveam de ce sa merg la asociatia de proprietari pentru ca persoana din discutie nu presteaza activitati la cea de-a doua adresa...

Atunci cum de s-a ajuns la aceasta situatie, doar dvs. pomeneati de ceva de 8 ore/zi?
In fine, bine ca ati clarificat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pretul gigacaloriei poate diferi in acelasi apartament? elenamarta elenamarta Este frecventa situatia cand intr+un apartament de bloc, proprietarul are si sediul propriului SRL. Una din incaperi este data cu mandat catre acest ... (vezi toată discuția)
Membrii ce zice zice 2 intrebari: - membrii comitetului executiv trebuie sa fie proprietari, sau se accepta chiriasi sau persoane \"imputernicite\" de catre un proprietar? - ... (vezi toată discuția)
Plată cheltuieli de intretinere impuse de asociatia de proprietari pentru un apartament nelocuit Liliabdela Liliabdela Vă rog să-mi spuneti dacă este legal să plătesc cheltuieli de intretinere (femeie de servici pt.scara blocului, lumina pe scara blocului, diverse ... (vezi toată discuția)