Buna ziua!am fost la o agentie imobiliara care percepe comision doar de la vanzator in cazul cumpararii unui imobil.Am semnat un contract si am platit 150 ron(pt care nu mi a dat nici o chitanta) pt vizualizare a 5 imobile in schimb nu am fost sa vizualizam niciunul deoarece ne a chemat doar o singura data la birou unde ne a aratat doar poze.Am renuntat la colaborerea cu ei,in schimb acum insista sa merg sa reziliez contractul si sa achit 200 euro pt ca asa era specificat in contract(contract facut la mica intelegere nelegalizt la un notar).Ce pot pati daca nu le mai platesc acesti banuti?
Ce sa mai inteleg din mesajul dvs. initial, citez: "..... Am semnat un contract si am platit 150 ron ......" ? Daca semnati ceva, este in logica lucrurilor, sa primiti/ sa luati un exemplar si daca dati un ban pentru un serviciu care urmeaza a fi prestat, sa primiti un document care sa ateste plata catre incasator.
:) mda,asa este logic,dar eu cand am fost la ei la birou,am semnat acel contrac(la mica intelegere) si dp 3 zile am rugat o pe prietena mea sa se duca sa achite acei 150 lei(pt vizualizarea a 5 apartamente,dar eu n am fost sa vad nici macar unu).S-a intalnit cu agenta undeva prin oras,ia dat banutii,in schimb ea nu a eliberat nici o chitanta sau bon fiscal pe acesti bani.In concluzie totul a fost asa la mica intelegere intre noi si acum ei ma chema pe mine la birou sa reziliez contractul si sa le dau 500 euro(pt reziliera).Intrebarea mea e,ce se va intampla daca eu nu vreau sa i achit acesti 500 euro?