avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Despre certificatul de calitate mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Despre certificatul de calitate mostenitor

Buna seara.Doresc sa obtin un certificat de calitate mostenitor de la notariat,insa fratele meu nu doreste sa vina la notariat si am inteles ca am nevoie si de actele lui in fata notarului.V-as ruga sa-mi spuneti daca fara prezenta si actele acestuia notarul poate sa-mi elibereze acest certifcat de calitate mostenitor?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: chckcarmen , utilizator 21:03, 15 Iulie 2014
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evitarea procedurii succesorale notariale mirabela.maria mirabela.maria Buna! Exista vreo modalitate de evitare a procedurii succesorale notariale atunci cand defunctul are un singur mostenitor legal cu vocatie concreta la ... (vezi toată discuția)
Succesiune niina niina buna sera pentru o succesiune in care partile nu se inteleg este obligatoriul sa merg la notar, inainte de a deschide succesiune in instanta? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Moștenire însușită în totalitate, fără drept, de o persoană în prezent decedată. cum se împart cotele între moștenitorii rămași în viață? Crisant76 Crisant76 buna seara tuturor. D-na A este casatorita cu d-nul B,impreuna au un fiu necasatorit si fara copii. D-nul B are 4 frati decedati si cate 4 nepoti de la ... (vezi toată discuția)