avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

Buna ziua... Am fost prins intr-un club din bucuresti, beat fiind ca am furat o geanta. Partea vatamata a depus plangere, s-a restituit prejudiciul, am fost amprentat, pozat etc. Tinand cont ca am fost la prima abatere, la ce sa ma astept ?

O zi buna
Aveti posibilitatea sa va impacati cu persoana vatamata, intocmiti un act in acest sens pe care il autentificati la notar si il depuneti la politie, de asemenea, puteti incheia un acord de mediere cu persoana vatamata, efectul in cazul ambelor solutii, in cursul urmaririi penale fiind clasarea.
datele persoanei vatamate le luati de la organele judiciare printro cerere in acest sens.

Odata avute, puteti sa incercati impacarea sau medierea, doar prin aceste cai puteti scapa in totalitate de raspunderea penala, fara cazier, si fara probleme penale.
La art. 228, art. 229 alin. (1), alin. (2) lit. b) şi c), impăcarea înlătură răspunderea penală.

Impacarea partilor poate fi exprimata in fata organelor judiciare sau in fata notarului public.


Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima abatere furt calificat DenisaBaias DenisaBaias Buna ! Recent am facut o mare prostie.Ma aflam in cluj si am plecat spre polus cu gandul de a intra in Decathlon unde m-am indreptat direct spre rafturi am ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii pt furt tia14 tia14 Buna ziua.Acum o saptamana mi-a fost furata din masina o geanta ce continea un aparat foto,mai multe obiective si accesorii.Intamplarea a facut ca hotii sa ... (vezi toată discuția)
Dosar penal adi2018 adi2018 Buna ziua! Daca am dosar penal pentru furt calificat dar nu am primit nici amenda nici nimic,s a solutionat cazul pentru ca m am impcat cu partile ... (vezi toată discuția)