avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termen depunere plangere penala ?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termen depunere plangere penala ?

Va salut

In speranta ca nu postez intr-o sectiune gresita, am si eu, ca mai toata lumea care posteaza pe acest site, o problema:

In timpul desfasurarii unui proces (dreptul muncii) partea parata a solicitat in sedinta instantantei suspendarea procesului si trimiterea dosarului la procuratura sub acuzarea de depunere in fals a unor documente la dosar, furt si altele. in acest sens a depus si o cerere cu tot felul de motivatii cu modificarea / falsificarea in vederea obtinerii de foloase pentru toti cei implicati si altele, fara sa depuna procura speciala.. A tinut-o tot asa si urmatooarea sedinta, si-a mentinut pozitia. La a treia sedinta a venit alt avocat care si-a cerut scuze, a renuntat la cerere si a depus la dosar documentele certificate care le confirmau pe cele cu cererea de inscriere in fals.
Acum ca s-a pronuntat sentinta si ne-am mai linistit, as vrea sa stiu cat de legala a fost aceasta tergiversare a procesului cu 2 termene (trei luni aproape), si ce pot face impotriva acestui avocat / institutie.

Problema mea este :
- Exista o limitare temporala in care se poate face plangere penala impotriva avocatului (sau institutiei pe care o reprezenta) ? limita impusa de data cererii sau a retragerii cererii de inscriere in fals.
- impotriva cui se face plagerea, a avocatului sau a institutiei pe care a reprezentat-o.

Banuiesc ca imi va trebui un avocat specializat in penal.:-/
Ultima modificare: Luni, 14 Iulie 2014
myticu, utilizator
Cel mai recent răspuns: myticu , utilizator 13:50, 21 Iulie 2014
Din pacate "lezarea imaginii" tot de civil tine si nu de dreptul penal.
Iar la expertiza ar fi trebuit sa faceti obiectiuni.
va multumesc pentru lamurire

o zi buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acceptarea de acte la dosar fara a se lua in calcul ca reclamanta acuza ca acele acte sunt false roman_printre_romani roman_printre_romani In cadrul unui proces, in care reclamata acuza desfacerea contractului de munca fortat prin art. 247-252 (Reclamanta a fost lovita de un coleg in biroul ... (vezi toată discuția)
O nelamurire! razvandicu razvandicu Fostul meu patron a modificat o anume data de pe o dispozitie si a folosit-o impotriva mea...eu am originalul si vreau sa il acuz de fals si uz de ... (vezi toată discuția)
Cine este responsabil de integritatea dosarelor instantei? aidu aidu In timp ce studiam dosarul, am sezisat ca unele inscrisuri au fost alterate in perioada dintre termenele de judecata, astfel incat continutul lor difera fata ... (vezi toată discuția)