avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1136 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... despre programul de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

despre programul de lucru

X-(angajatorul modifica programul de lucru zilnic,si saptamanal .Am contract de munca de 8 ore zilnic de14 ani programul a fost de 6 ore in 2 ture o sambata da una nu .de un timp,sub pretextul ca ITMnu le mai da voie sa ne plateasca 8 ore si sa muncim 6,saptamanal ni se comunica programul de lucru,valabil o saptamana,apoi alt program.in fiecare zi lucram un alt nr. de ore astfel ca sa facem cele40 de ore sapt.Ni se schimba si punctul de lucru.Vorbesc de ocasa de schimb valutar,nu va viner sa credeti,parca suntem sclavi pt minim pe economie.Nici nu mai sti la ce ora te duci a doua zi la munca .E posibil sa faca cum vor ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:30, 16 Iulie 2014
Puteti sesiza ITM-ul , asa cum am mentionat mai sus , atat Serviciul de Control Relatii de Munca , cat si Serviciu de Control SSM.

Angajatorul are obligatia sa asigure securitatea si sanatatea salariatilor in toate aspectele legate de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare program job VandreiAndrei VandreiAndrei Bună ziua! Am doua nelămuriri în privința schimbării programului de munca stabilit prin contract și trecut în condica de prezenta. 1. Modificarea ... (vezi toată discuția)
Timpul de lucru cu durata inegala NANETE NANETE Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la o intrabare pe care am adresat-o pe mai multe forumuri si am obtinut nenumarate raspunsuri. imi dau astfel seama ca la ... (vezi toată discuția)
Inpunerea unui program de 12h zilnic este considerat abuz in serviciu? dovlecosu dovlecosu lucrez intr-o inteprindere de procesarea carni ,prin contractul de munca programul de lucru este de 8 ore ,de la angajare (circa 4 luni) programul zilnic a ... (vezi toată discuția)