avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis retinut, proces verbal nesemnat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis retinut, proces verbal nesemnat

Buna ziua!

Azi noapte cand ma intorceam de la munca, m-a oprit politia, chipurile ca am trecut pe culoarea rosie a semaforului, desi eu trecusem pe galben. Dar na.. e cuvantul meu contra cuvantului lor. Mi-au facut proces verbal, mi-au retinut permisul, insa nu am semnal procesul verbal, iar la mentiuni am spus: ''mi se pare ca am simtit un miros de alcool de la agent sau din imprejurimi'' !

In fine..tamtam mare.. au incercat o jumatate de ora sa ma convinga sa nu scriu acest lucru la mentiuni, cu fel si fel de tactici!

A venit un superior, al agentului care m-a oprit, l-a testat si i-a iesit 0 la aparatul alcool test.

Procesul verbal tot nu l-am semnat. M-au amenintat ca imi mai vor trimite acasa o amenda de 1000 ron pentru ca l-am insultat pe politist spunand ca miroase a alcool, dar eu le-am explicat clar, ca am fost FOARTE CLAR spunand ca MI SE PARE, nu l-am acuzat direct.

As vrea sa contest decizia lor, de a-mi retine permisul, si as avea nevoie de ajutor. Si inca o informatie, daca este posibil ca pe viitor sa primesc acasa amenda de 1000 ron daca nu mi-au scris-o atunci pe loc!

Va multumesc

Mentiune: domiciliu buletin: Teleorman, Turnu Magurele
loc eveniment: sector 6, Iuliu Maniu, Bucuresti
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
adipan91, utilizator
Cel mai recent răspuns: kodove , utilizator 07:55, 16 Iulie 2014
Iuliu maniu este un bulevard cu 3 benzi de circulatie pe sens. Viteza maxima obligatorie este de 30km/h, in apropierea unei intersectii sau treceri de pietoni, doar la strazile cu o banda de mers pe sens. Cunosc foarte bine legislatia rutiera, am permis de profesionist, insa nu sunt in masura sa ma reprezint singur in depunerea unei contestatii sau judecata
Soferii profesionisti sunt cei care profeseaza aceasta meserie, nu cei care au o categorie in plus fata de B, si conduc o zi pe luna si zic ca sunt profesionisti.Daca profesati meseria da , daca nu e cu totul altceva.Multi isi iau permis categoriile BCE si zic ca sunt profesionistii,si ei conduc 50 km pe luna.Profesionist inseamna exercitarea meseriei de sofer ,deci km multi si totodata si experienta.Daca profesati stiti ca trebuie sa veti grija de abecedar.
Ultima modificare: Marți, 15 Iulie 2014
marian24gam, utilizator
Soferi profesionisti nici nu exista ;) nicaieri nu se regaseste acest termen "sofer profesionist".

AS AVEA O RUGAMINTE: NU MAI SCRIETI AICI DACA NU ESTE LEGAT STRICT DE CE AM MENTIONAT CA AM NEVOIE. VA MULTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 16 Iulie 2014
kodove, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permisul de conducere geobotosani geobotosani Cu respect! Am si eu o mica problema.Cine cunoaste suceava si este sofer stie de intersectia dintre soseaua BurdujenI cu Uniri in sens giratoriu ,acolo este ... (vezi toată discuția)
Permis retinut - neacordare prioritate trecere de pietoni guitarplayer guitarplayer Pe data de 3.3.2011 ma deplasam dinspre CORA LUJERULUI spre COTROCENI pe bulevardul Iuliu Maniu. Ajung la trecere de pietoni semnalizata, aflat pe banda de la ... (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului pentru trecerea pe culoarea rosie a semaforului Sinziana_brj Sinziana_brj Buna sa va fie ziua! cunoaste cineva care este procedura sau dupa ce anume se ghideaza agentii rutieri atunci cand opresc un autoturism pt ca ar fi trecut pe ... (vezi toată discuția)