Salut toti membrii forumului si pe aceasta cale va cer ajutorul in urmatoarea problema: in urma unui accident auto in care am fost scos vinovat datorita incompetentei agentului constatator, am contestat in instanta procesul verbal prin care eram amendat si imi era suspendat dreptul de a conduce. Instanta a hotarat in data de 17.02.2014 ca eu am fost cel care a avut dreptate si ca urmare a dispus anularea procesului verbal si a consecintelor acestuia. Acum incepe marea problema pentru ca nici pana in ziua de azi nu a fost redactata acea hotarare desi avocatul care ma reprezinta a depus cerere de urgentare, eu avand nevoie de decizia irevocabila pentru a ma indrepta impotriva celui vinovat de accident cu proces civil. Exista o alta procedura prin care sa se poata urgenta redactarea acelei hotarari avand in vedere ca in martie s-a depus cerere de urgentare?
Multumesc celor care s-au interesat de subiect, si celor care au dat sfaturi in cunostinta de cauza. Se pare ca nu exista o metoda "magica" prin care sa realizez lucrul propus asa ca va trebui sa stau in asteptarea unei hartii care dureaza sa o redactezi 10 min si sa o trimiti prin posta alte 10 min inca vrun an probabil. Intrebare oare daca eram eu cel care primiea decizia nefavorabila tot in timpul asta nesimtit de mare primeam nenorocita aia de hartie?