avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 999 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Folosire fond reparatii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Folosire fond reparatii

Buna seara.
Sunt presedinta unei asociatii de proprietari si va rog sa mispuneti daca procedez corect in urmatoarea problema .
Am trecut in listele de plata pe o scara de bloc, (cu acordul proprietarilor) fond de reparatii 100lei pentru a inlocui instalatiile de la subsol. Reparatia am executat-o cu opersoana fizica.(am facut un contract de prestari servicii pe o luna)
Intrebarile mele sunt urmatoarele:Intrucat asociatia nu are instalator angajat pot sa platesc din fondul de reparatie.un instalator de profesie,pe baza de contract? si sa -i retin doar 16|% pe statul de plata. Cum procedez cu cei care au refuzat sa plateasca acest fond (4 din19 apartamente)
Va multumesc
NiculinaPopa
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 21:45, 4 August 2014
Fiecare proprietar cu dosarul lui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri in asociatia de proprietari lenuta56 lenuta56 Locuiesc intr-un bloc compus din trei scari, scarile sint contorizate separat la toate utilitatile si sunt delimitate, avand subsoluri separate. O scara si-a ... (vezi toată discuția)
Renovare scară bloc versus condiționare încasare întreținere. este legal ce vrem să facem? eugenmarianpopa eugenmarianpopa Buna ziua, La blocul nostru alcatuit din 4 scari s-a hotarat fiecare ca fiecare scara sa se gospodareasca pentru reparatii parti comune ( nu avem fond de ... (vezi toată discuția)
Lucrari renovare parti comune si impozitul pe casa ContSters371153 ContSters371153 Am primit urmatoarea informatie de la administratia asociatiei: lucrarile (respectiv) varuitul scarii, ventilatia tevilor la subsol ( dupa care ventilatia este ... (vezi toată discuția)