avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionarea
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionarea

am 54ani am lucrat in tara 29ani dintre care 17ani 7luni in industria chimica fiind atunci considerati grupa intai de munca alti 12ani in strainatate mai precis in italia ca muncitor intro fabrica de tratament termic intrebarea mea este ani lucrati in ind chimica sunt in grupa intai de munca cand ar trebui sa es la pensie va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: emil60 , utilizator 16:58, 21 Iulie 2014
va multumesc pentru raspuns.as avea totusi o ultima intrebare si promit ca nu va mai dernjez .referitor la grupa intai de munca pentru ani lucrati in ind. chimica eu si sotia mea avind acesti ani trecuti in cartea de munca cu specificatia grupa intai de munca daca dupa noua lege sunt considerati grupa intai. ami cer scuze ca insist cu aceasta intrebare dar as vrea sa fiu sigur de acest lucru mii de multumiri
Daca inregistrarea din carnetul de munca este facuta corect si are la baza listele nominale existente in unitate, cu locurile de munca si persoanele numite ca lucreaza in gr. I de munca atunci totul este O.K.
va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lesire la pensie magda.baciu magda.baciu Buna ziua, In cazul unei femei care are 32 de ani vechime in munca dintre care 19 ani sunt incadrati la grupa I, care a fost mentinuta pana in 2001 cand a ... (vezi toată discuția)
Data pensionarii cu gr 1 maman_popescu maman_popescu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti data pensinarii in urmatorul caz, in urma modificari legii 263, publicata in 30.12.2013 ? 1.barbat, data nasterii ... (vezi toată discuția)
Pensionare - ultima lege, ultima modificare. getad getad Nascuta in iulie 1962, am in gr a II -a 15 ani din cei 32,6 lucrati in total. M-ar interesa pensionarea anticipata si cea pt limita de varsta. Va multumesc! (vezi toată discuția)