Am castigat in instanta definitiv un teren pe legea retrocedarii dar pe acest teren se afla o constructie a consiliului judetean care este dezafectata si distrusa (mai are doar stalpii de rezistenta si tavanul).
Consiliul Judetean imi cere o suma exagerat de mare pentru aceasta constructie 100000 de euro ei justifica ca este o cladire de interes public.
Recent am aflat ca aceasta cladire si terenul aferent a fost data in cesiune in mod GRATUIT unei fundatii pentru 25 de ani.
Fiind avocat poate reprezenta pe oricine, acum daca stiti ca are legaturi cu acea fundatie ar trebui sa va luati un alt avocat , e posibil ca nici dansul sa nu fi stiut ca este intr-un conflict de interese cand a luat cazul dvs.!
Sesizarea penala pentru ocupae abuziva, tulburare de posesie, abuz in serviciu, fals si uz de fals etc. ar pune in miscare cumva organele de cercetare si de urmarire penala, iar probele administrate ar putea sa va fie de folos.
Cautati un alt jurist fidel si va face ce trebuie.
Da..Correct foarte multe raspunsuri bune...pt ca mai este vorba si de o fundatie/o a treia parte...e un pic mai bine...gasiti niste tigani care sa inceapa sa ia din ea..azi o caramida...maine alta caramida..si in 6 luni..pica de la sine...cam asa procedeaza rechini imobiliari..
Evaluare imobil demolat
vgina
Bunicii mei au avut o casa care a fost nationalizata si ulterior demolata.Am actul de propreietate teren,de nationalizare din anul 1960 ,am matricola de plata ... (vezi toată discuția)