avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Vanzare cannabis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Vanzare cannabis

Buna ziua, baiatul unei prietene, 20 de ani, student, a fost inregistrat in timp ce vindea cantitati mici de cannabis (aprox1g), unor agenti sub acoperire. Baiatul a mai consumat impreuna cu alte persoane tigari cu iarba si probabil a facut-o pt a face rost de bani. S-a facut perchezitie la domiciliu si s-a gasit un minicantar si foite pt tigari si l-au dus la DIICOT, apoi in arest preventiv. Si-a luat avocat, care a facut contestatie pt masura de arest preventiv, dar acum este plecat pt o cateva zile; vazand cazurile dezbatute pe acest site, ne intrebam de ce nu a putut fi cercetat de la inceput in stare de libertate, nu putea fi chemat la audieri, ca multi alti tineri ce au postat pe forumul avocatnet, fara a fi tinut in arest preventiv? baiatul este intr-o stare de depresie si nu stim cum il putem ajuta mai bine; va multumesc anticipat pt orice sugestie
Are dreptul sa-si angajeze ce avocat doreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducerea de droguri de risc in tara sorina dobrican sorina dobrican daca ma poate ajuta cineva ,masura arestari inculpatului se poate face numai in baza declaratiei coinculpatului si a unui invinuit in faza de urmarire ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri - 210 grame de cannabis, consecinte oanas1 oanas1 am un prieten cu varsta de 23 de ani student , fara nici o abatere de la lege pana mai de curand cand a primit un pachet de la cineva din SPANIA care continea ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri ContSters251445 ContSters251445 Buna, prietenul meu este arestat predentiv pentru 29 de zile , a avut un recurs care a fost respins , si tinand cont ca are dreptul la 3 recursuri , avocatul ... (vezi toată discuția)