avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cerere suspendare executare a sentintei pronuntata de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Cerere suspendare executare a sentintei pronuntata de instanta de fond

Buna ziua. Va rog sa imi spuneti daca am formulat cerere de suspendare a executarii unei sentinte pronuntate de catre prima instanta pana la solutionarea apelului declarat in cauza, mai poate creditorul sa ma execute silit? Care ar fi temeiul legal? Va rog mult sa ma lamuriti... Este vorba despre un litigiu de munca respectiv creditorul a obtinut obligarea debitoarei la plata unor prime jubiliare....
Multumesc mult pentru toate lamuririle.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotararile pronuntate de prima instanta in litigiile de munca sunt executorii? cristina69 cristina69 Buna ziua . Va rog sa imi spuneti daca o societate comerciala in calitate de parata intr-un litigiu de munca a fost obligata de prima instanta (tribunal)sa ... (vezi toată discuția)
Ce este executarea silita si ce pot face rima rima vreau sa stiu si eu ce inseamna executare silita si cum se procedeaza cu ea?se mai poate ceva face ?eu am avut un proces cu fosta firma angajatoare care ma dat ... (vezi toată discuția)
Intrebare executare silita prin poprire giv giv Buna ziua! Am si eu o nelamurire in legatura cu o speta. Se da o amenda administrativa si cheltuieli judiciare in valoare de 1100 lei. Actul prin care s-a ... (vezi toată discuția)