avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 336 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Posibila acuzatie de viol
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Posibila acuzatie de viol

Am avut o aventura de cateva ore cu o fata. As dori sa stiu , in cazul in care m-ar fi acuzat de viol in cat timp venea politia la usa la mine? La fel ca si in dosarele de lovire si alte violente? cand trimit citatie in 2-3 saptamani ?
repet sa fiu inteles!

se culca cu mine de bine voie... uite FRAIERUL : concretizat in ADN , amprente, fire de par!!!
o bate asa un pic un amic... uite VIOLUL

doi-trei "martori" care au vazut-o plangand in jurul blocului meu si au intrebat-o ce a patit...si uite si PROBELE!!!!
prea multe ipoteze... pentru a face asa ceva trebuie sa ai mintea odihnita
Totusi ..daca o fata depune plangere ca ai violat-o , politia in cat timp e la tine la usa?
Nu stie nimeni acest lucru. O zi, doua, zece, o luna.. depinde. Nu inteleg de ce toata lumea vrea sa afle "cand vine politie la usa". Are vreo relevanta? Doriti sa fugiti din tara?
Doar vor sa stie daca putem dormi linistiti. :) Deci , ma acuza una de viol si politia apare peste 1 luna? :)) frumos! Romania!

Alte discuții în legătură

Doresc sa știu, dacă ești reclamat de cineva ca te cerți ... Anda303 Anda303 Doresc sa știu, dacă ești reclamat de cineva ca te cerți sau altceva, politia are voie sa vina sa te ia forțat la Obregia, amenințând ca pun cătușe ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. ... Madalina2285 Madalina2285 Bună seara. Vin cu următoarele câteva întrebări și probleme. Prietenul meu a fost găsit ca și complice la viol, lovire și alte violete. În urma ce ... (vezi toată discuția)
Probleme vecini asociatie de proprietari delia_cj delia_cj Buna ziua. Ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta si extrem de deranjanta pentru mine. Am o vecina care are apartamentul chiar sub al meu care vesnic e ... (vezi toată discuția)