Un barbat este proprietar impreuna cu mama si tatal sau pe un teren de circa 1500 mp cu constructie aflata pe el (adik este in indiviziune) . Eu traiesc cu el in concubinaj de 2 ani si am adus imbunatatiri la o parte din casa in care locuim noi 2... anul acesta urmeaza sa ne casatorim legal . ce demersuri ar trebui sa facem ca eu sa am drepturi egale cu el in cazul unui divort sau a unui eventual deces . iesirea din indiviziune inaintea casatoriei , vrun contract la notar sau ce ?
Mentionez ca si eu am bagat bani in casa inclusiv ca am muncit cot la cot cu el. el este de acord sa facem ori ce ddemers ca eu sa am siguranta zilei de maine. multumesc pt raspuns
deci inteleg ca sigur nu e nici actul de vinzare ,nici cel de donatie.am vrut sa am siguranta viitorului.totusi cred ca ceva trebuie sa fac pt. ca m gindesc si la altceva:ne casatorim,traim fericiti pina la adinci batrineti, dar dupa moartea noastra fiica lui sigur o sa aiba drept aici dar fiul meu o sa aiba vreun drept in aceasta curte ?:hm: