buna seara
va rog sa-mi spuneti cum fac un inscris pe care sa-l trimit la tribunal pt. ca o cauza sa se judece in lispa mea? cu cat timp inainte de termen trebuie trimis? eventual pot gasi undeva un exemplu? precizez ca reprezint o societate comerciala in calitate de parata. va multumesc
O puteti face luni.
Faptul ca se va judeca in lipsa nu inseamna cu nu aveti dreptul de a depune inscrisuri.
Doar sa cereti in intampinare judecarea in lipsa.
Am si eu o problema despre care as avea nevoie de lamuriri.Am avut o problema cu RATB-ul (nu am avut abonamentul la mine si am depus dosarul cu toate actele ca aveam abonament ca sa mi se anuleze amenda) si am primit citatie pe 17 februarie cand nu am cum sa ajung si tot in citatie scria ca pot trimite inscris daca nu pot fi prezenta la proces.Intrebarea ar fi:daca nu ma prezint,se poate sa se hotarasca impotriva?si mai voiam sa intreb daca se poate trimite acest inscris prin posta si daca da,la adresa judecatoriei si...vreun departament sau ceva mai trebuie mentionat?Multumesc anticipat!
Trimiteti cererea de judecare in lipsa in care mentionati dosarul in care sunteti.
Se poate prin posta pe adresa judecatoriei.
Nu este conditionata castigarea procesului de prezenta dvs. Numai in masura in care puteti aduce lamuriri suplimentare. Dar, observ ca ati depus si copie dupa abonament.
O intrebarea as avea legat tot de art 242 alin. 2 c. proc. civ . Am trimis o contestatie a unui proces verbal in instanta pe care spre marea mea uimire mi s-a comunicat faptul ca este lovit de prevederile art.133 (1) şi 133 (2) partea a doua Cod procedură civila - posibil sa fi uitat sa il semnez.
Intrebarea mea este daca trimit inscrisuri de completare la dosarul cazei in care sa sustin inca o data faptul ca mentin cele declarate in contestatie, evident semnata de data aceasta, este in regula?
Solicit acest raspuns pentru ca nu stiu daca sa ma mai duc la proces doar pentru o semnatura. Va multumesc.