avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum fac un inscris pt.judecare in lipsa?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum fac un inscris pt.judecare in lipsa?

buna seara
va rog sa-mi spuneti cum fac un inscris pe care sa-l trimit la tribunal pt. ca o cauza sa se judece in lispa mea? cu cat timp inainte de termen trebuie trimis? eventual pot gasi undeva un exemplu? precizez ca reprezint o societate comerciala in calitate de parata. va multumesc
Cel mai recent răspuns: parintily , utilizator 12:26, 14 Ianuarie 2011
juridic dana a scris:

In baza Art. 242 c.proc.civ. solicitati judecarea in lipsa. solicitarea o puteti face o data cu redactarea intampinarii si o depuneti inainte cu 5 zile de termenul de judecata.

In noul Cod de Procedura Civila unde mai este situata Judecata in lipsa? Ca la art 242 este "Procedura de solutionare" a exceptiilor procesuale!
Ultima modificare: Vineri, 14 Ianuarie 2011
parintily, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot trimite un inscris in instanta? ilieiri ilieiri am contestat un proces-verbal, la cel de-al treilea termen sa primit intampinare si material probator. Am cerut termen pentru a studia inscrisurile depuse. La ... (vezi toată discuția)
Primul termen de judecata, citatie cu mentiunea "de a depune copie de pe inscrisuri..." Mihaela Gradinaru Mihaela Gradinaru Buna seara, Uite si dilema mea! Am inaintat la judecatorie o \"Plangere impotriva unui proces-verbal de contraventie\". Plangerea am depus-o in doua ... (vezi toată discuția)
Inscris judecare in lipsa lcarlisian lcarlisian Buna ziua, Am inaintat catre Judecatorie o plangere impotriva unui Proces verbal de contraventie. (Amenda, Codul rutier, am dreptate, nu mai am nimic de ... (vezi toată discuția)