Buna. Am semnat un contract pentru constructie casa la cheie. Am primit factura in data semnari contractului si am platit toata valoare in diferite transe. Pina acum casa este ridicata la rosu, adica jumatate din valoarea contractului. I-am impis termenul de finalizare, dar contractorul da semne ca nu are sa mai finalizeze lucrarea. Contractul studiat acum mai atent e in favoarea lui. Din cite am inteles, a angajat meserisi si nu i-a platiti. Pe muncitori ii da afara pe diferite motive in perioada de proba. Ce pot sa fac daca nu finalizeaza lucrarea nici in termenul extins?
imi cer scuze ca intervin sunt intr-o situatie similara cu cea relatata mai sus si vreau sa va intreb daca ma idrept cu plangere penala impotriva repr. firmei, in situatia ca acesta nu are bunuri de executat cum mai pot recupera paguba? mai are rost un proces costisitor pentru mine daca nu are nici el si nici firma bunuri de executat?
multumesc
Furt
mgeorgiana
Buna ziua,
Avem o situatie foarte ciudata. Am avut un angajat care a furat aproape un miliar, i-am facut plangere penala si asteptam sa vedem ce hotaraste ... (vezi toată discuția)