avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Contractorul a fost platit, dar nu a executat lucrarea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Contractorul a fost platit, dar nu a executat lucrarea

Buna. Am semnat un contract pentru constructie casa la cheie. Am primit factura in data semnari contractului si am platit toata valoare in diferite transe. Pina acum casa este ridicata la rosu, adica jumatate din valoarea contractului. I-am impis termenul de finalizare, dar contractorul da semne ca nu are sa mai finalizeze lucrarea. Contractul studiat acum mai atent e in favoarea lui. Din cite am inteles, a angajat meserisi si nu i-a platiti. Pe muncitori ii da afara pe diferite motive in perioada de proba. Ce pot sa fac daca nu finalizeaza lucrarea nici in termenul extins?
imi cer scuze ca intervin sunt intr-o situatie similara cu cea relatata mai sus si vreau sa va intreb daca ma idrept cu plangere penala impotriva repr. firmei, in situatia ca acesta nu are bunuri de executat cum mai pot recupera paguba? mai are rost un proces costisitor pentru mine daca nu are nici el si nici firma bunuri de executat?
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imprumut. sfat urgent. Imparatul Imparatul Am fost actionat in instanta pentru ca nu am achitat un imprumut. Mi-au fost trimis din afara vreo 4000 euro de la un italian prin western union in 2 ... (vezi toată discuția)
Contract de transport - neplata pretului, consecinte lucyboy lucyboy Buna seara Va rog sa imi raspunde-ti la o intrebare Am o datorie catre o firma de transport care mi-a livrat un camion de marfa in Belgia. Din pacate am luat ... (vezi toată discuția)
Furt mgeorgiana mgeorgiana Buna ziua, Avem o situatie foarte ciudata. Am avut un angajat care a furat aproape un miliar, i-am facut plangere penala si asteptam sa vedem ce hotaraste ... (vezi toată discuția)