avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... refuz concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

refuz concediu de odihna

Buna ziua.
Sunt in concediu medical din data de 1.04.2009., pe data de 8 05.2009 am fost sa depun la birou ultimul concediu medical si am cerut in scris concediul de odihna aferent anului 2009.
Prin telefon am fost instintata ca nu mi-se aproba concediu numai daca semnez un preaviz de care nu am fost instintata numai astazi.,iar concediul ar trebui sa-l efectuez in timpul preavizului.
In notificarea trimisa(datata di 02.04.2009) pe care am refuzat sa o semnez deoarece eu incep seviciul numai pe 18.05.2009,,se cere inchierea contractului de munca conform art. 64 alin.2 si art. 73.alin. 1.
Am dreptul la concediu?
Beneficez de somaj?
Ce ma sfatuiti?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 20:17, 18 Mai 2009
In timpul preavizului CIM isi produce efectele si, daca angajatorul este de acord, salariatul isi poate lua CO.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concedii/preaviz calinbbalan calinbbalan Ma adresez in numele unui mare grup de salariati din mai multe categorii de ocupatii: - Ni s-a adus la cunostinta/inminat preavizul de restructurare ... (vezi toată discuția)
Concediere eu123 eu123 Am fost anuntata ca daca nu semnez incetarea colaborarii prin demisie sau cu acordul partilor ma vor concedia pe baza: neindeplinirii targetului semnat (suma ... (vezi toată discuția)
Pot intra in somaj? bogdan_ignat bogdan_ignat buna seara.m-am operat pe 16 iulie de timus(e o poveste mai lunga).in luna august si septembrie am avut concediu medical prin comisie,deoarece am terminat ... (vezi toată discuția)