avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca sunt cãsãtoritã, pot cumpãra o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca sunt cãsãtoritã, pot cumpãra o locuințã doar pe numele meu? Ce taxe trebuie achitate la cumpararea unei locuinte?

Buna ziua,

As vrea sa știu daca unul din soți poate cumpăra un apartament doar pe numele lui si in ce condiții? Întreb asta deoarece unul din soți are sechestru pe bunuri si nu dorește ca acel apartament care urmează sa fie achizitionat sa fie pus s7b sechestru.

Ce taxe urmeaza sa fie achitate la cumpararea unui apartament/garsoniera? Dar vanzatorul, ce taxe are obligația sa achite?
Mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În ce condiții pot cumpăra un imobil în timpul căsătoriei și sa fie numai al meu? grecudana grecudana Vreau sa cumpăr un apartament cu credit imobiliar, căsătorit fiind. Soția nu este de acord nici cu cumpărarea apartamentului și nici cu creditul. În ce ... (vezi toată discuția)
Casatorie - bunuri proprii si comune in casatorie lore8000 lore8000 Buna ziua. In situatia in care o viitoare sotie detine inainte de casatorie o suma importanta de bani in banca sau o casa achizitionata inainte de ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa de un sot Mara 30 Mara 30 Va rog sa ma ajutati cu un sfat: sunt casatorita de 4 ani si doresc sa imi cumpar o casa care doresc [b]sa fie doar bunul meu propriu[/b], deoarece banii imi ... (vezi toată discuția)