buna ziua!in data de 10 iunie 2014 m am angajat la o firma din timisoara.durata contractului este pe o perioada nedeterminata.la ate clauze scrie ca perioada de proba este de 90 zile calendaristic iar perioada de preaviz in cazul demisiei este de 20 zile lucratoare,conform legii 53/2003,republicata,sau a contractului coletiv de munca aplicabil.intrebarea mea este care sunt drepturile mele ca si angajat?imi pot face lichidarea la zi fara un preaviz,deoarece sunt in perioada de proba.daca nu,am inteles ca in preaviz adica acele 20 zile lucratoare pot lucra doar 4 ore pe zi si sa fiu pontat 8 ore pe zi.daca ma puteti ajuta in acest sens v as fi recunoscator.multumesc anticipat!o zi buna la toata lumea
Pe langa contractul individual de munca am o informare in care e specificat bonusul.
Prin prezenta se aduce la cunostinta angajatului X conditiile de munca si de salarizare din cadrul firmei Y.
Locul de munca:departamentul productie
Postul ocupat in cadrul firmei:operator la prelucrarea maselor plastice
Atributiile postului:prevazute in fisa postului
Data angajarii:10.06.2014
Tipul contractului de munca:perioada nedeterminata
Durata muncii:8 ore/zi,4 schimburi
Durata perioadei de proba:90 zile calendaristice
Durata concediului de odihna:21 zile lucratoare
Salariul de baza lunar brut:......
Tichete de masa acordate:DA...
Angajatului i se asigura transportul pana la locul de munca din puncte comune tuturor angajatilor din oras catre firma:DA
Conditii de acordare a preavizului:20 zile lucratoare
Alte facilitati si echipamente acordate angajatului:pt.orele suplimentare se acorda un spor de 75% din salariul de baza;pt sectia de masini de injectie se poate acorda o prima in valoare maxima de 500 lei brut,valoarea acesteia depinzand de activitatea prestata de catre angajat;se acorda prime de vechime(pt o vechime intre 6 luni si 1 an prima are valoare de 50 lei brut,intre 1 an si 2 ani 100 lei brut,intre 2 ani si 3 ani 150 lei brut si peste 3 ani 200 lei brut) si prime de craciun/paste(pt o vechime de pana la 3 luni valoarea acesteia este de 50 lei brut,intre 3 luni si 1 an 100 lei brut,dupa 1 an 150 lei brut).
aceasta ce scrie mai sus este o informare ce este pe langa contractul individual de munca.
nu am asa ceva.informarea este pe langa c.i.m.In c.i.m nu este specificat nimic de bonusul de 500 de lei.Scrie doar asa:
1.Salariul de baza lunar brut:911 lei
2.alte elemente constitutive:
a)sporuri...toxicitate 10%,weekend 0,1%;
b)indemnizatii...;
b^1)prestatii suplimentare in bani...;
b^2)modalitatea sprestatiilor suplimentare in natura.....;
c)alte adaosuri.....
3.orele suplimentare prestate in afara programului normal de lucru sau in zilele in care nu se lucreaza ori in zilele de sarbatori legale se compenseaza cu ore libere platite sau se platesc cu un spor la salariu,conform contractului colectiv de munca aplicabil sau legii nr.53/2003 c.m
ceea ce am scris punctat asa este si in c.i.m,nu scrie nici o suma
va multumesc
pana acum mi am primit bonusul.Ideea e ca am 2 zile nemotivate pe luna august si din cate am inteles mi ar taia di prima aceea de 500 lei.Oricum va multumesc pt ajutor si va doresc o zi cat se poate de buna in continuare
Demisia
madalinamadutza
buna seara! sunt angajata in functia de farmacist diriginte si vreau sa mi depun demisia din mai multe motive pe care patronii mei(ei nefiind de profesie) le ... (vezi toată discuția)