avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reabilitare prin munca sau munca la negru ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reabilitare prin munca sau munca la negru ?

Buna ziua, am nevoie urgent de indrumari sfaturi. am avut control de la ITM si am avut la lucru (am o ferma) doi muncitori de la un centru de dezalcoolizare. Am conventie cu centrul ca accept la lucru persoane cu probleme care vin la centru pentru dezalcoolizare, dezintoxicare etc. Contract de munca sau acte nu au avut oamenii cu mine, fiindca nu-i platesc. Ce se intampla, primesc amenda??? pe ce temei legal ma pot baza sa tin piept ITM-ului???
Ultima modificare: Vineri, 8 August 2014
ana-cer, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:58, 8 August 2014
si atunci??? nu exista pentru centru temei legal privind reabilitarea prin munca???sau ceva de genu?? eu binevoitor sa ajut tot eupic nu?si centrulscapa sau cum?
Centrul scapa ca nu are calitatea de angajator.

ITM-ul nu poate sanctiona pe cineva care nu are o astfel de calitate.
asta inteleg cu muncala negru ...dar nici o speranta pentru mine????
Nu vad ce cale de iesire ati avea .
deci sunt bun de amenda!!???

Alte discuții în legătură

Retinere salariu mihneavodacelcumplit mihneavodacelcumplit ce i se poate intampla unui patron(sa-l numim asa totusi desi in Romania nu exista patroni,doar proprietari de sclavi)pentru retinere ilegala de salariu,fara ... (vezi toată discuția)
Buna ziua fllorin4u fllorin4u Am si eu o intrebare : Am muncit la o firma 3 ani de zile in care iar ei mau mintit ca am carte de munca mi-au cerut buletinul si foaia matricola pentru \"a ... (vezi toată discuția)
Angajare fara contract de munca scutariualinaioana scutariualinaioana in cazul unei persoane care presteaza servicii in cadrul unei firme fara a semna un contract individual de munca prin acordul ambelor parti,daca persoanei in ... (vezi toată discuția)