am lucrat la o firma o scurta perioada si nu am primit decat o parte din salariu pe motiv ca restul de 100 de ron s-au dus pe fisa medicala, mentionez ca eu nu am fost la nici un doctor pentru aceasta fisa(fals in acte) asa cum prevede legea .
motivul pentru care am fosta data afara a fost faptul ca am insistat sa mi se dea contractul de munca-doresc sa stiu cat trebuie sa platesc pentru o actiune in instanta.
si mai am o nelamurire cu privire la drepturile salarie din invatamant(acei 25% care s-au luat in 2010 si au fost restituiti in 2013 prin hot judecatoreasca cu verdictul solutionare)- stiu ca drepturile salariale le putem obtine in trei ani de la sfarsitul activitatii, nu stiu daca 3 ani din (2010) la sfarsitul activitatii sau trei ani de la stabilirea datei restituirii(2013). MULTUMESC
INCA O NELAMURIRE CU PRIVIRE LA PRIMUL CAZ(am lucrat la o firma o scurta perioada si nu am primit decat o parte din salariu pe motiv ca restul de 100 de ron s-au dus pe fisa medicala, mentionez ca eu nu am fost la nici un doctor pentru aceasta fisa(fals in acte) asa cum prevede legea .
motivul pentru care am fosta data afara a fost faptul ca am insistat sa mi se dea contractul de munca) , AM PRIMIT DE LA ITM RASPUNSUL LA SESIZARE SI MI S-A SPUS CA A FOST EFECTUAT CONTROLUL IAR ADMINISTRATORUL SOCIETATII A SPUS CA NU AM DOVADA CA AM LUCRAT ACOLO, CA CAMERELE DE LUAT VEDERI NU FUNCTIONEAZA SI CA NU AU FUNCTIONAT NICIODATA SI CA EU NU M-AM MAI PREZENTAT LA DATORIE DUPA CE MI-A INMANAT FISA MEDICALA.
IN CEEA CE PRIVESTE CAMERELE DE LUAT VEDERI POT INTREBA LA FIRMA DE PAZA CU CARE COLABOREAZA DACA ACESTEA FUNCTIONAUSAU POATE CAMERELE SUNT INSTALATE IN ASA FEL INCAT SA VADA NUMAI EL ACASA...
DE CATI MARTORI AM NEVOIE PENTRU ACTIUNEA IN JUDECATA .
MULTUMESC
Analize angajat
MihaiCamelia
As avea o nelamurire,lucrez pt.o companie internationala,in Zalau,la sfarsitul lunii decembrie 2020 a trebuit sa fac analizele anuale in cadrul companiei;le-am ... (vezi toată discuția)