Buna seara.Astazi mi s-a terminat concediul medical si mi-am sunat seful sa il intreb cum voi lucra.Dansul mi-a raspuns ca am fost detasat si ca de maine o sa lucrez la alta unitate.Se poate sa ma anunte intr-un timp atat de scurt despre aceasta detasare,intr-un interval de timp atat de scurt ?Nu mi s-a dat nici un act care sa afirme faptul ca am fost detasat,plus ca voi suferi o modificare de functie la noul angajator.Am luat legatura cu noul angajator si mi s-a spus ca nici acolo nu am vreun act care sa ateste faptul ca am fost detasat,noului angajator i s-a comunicat doar despre aceasta detasare.Va multumesc anticipat !
Mi-am sunat seful si mi-a spus ca firmele de "security" au dreptul fara acordul angajatilor sa mute agentii in diverse obiective conform legii 333/2003.Nu am gasit acel paragraf care sa mentioneze cele spuse de catre dansul.Este adevarat ce a spus ?
Dupa cele spuse dansul mi-a spus sa ma prezint la noul loc de munca unde am fost detasat ca asa considera el,ca are nevoie de mine,din nou fara act care sa ateste acest lucru si ca mi se poate modifica functia fara o comisie disciplinara.Daca nu ma voi prezenta maine dimineata la locul de munca,voi fi pus nemotivat.Ce pot sa fac ?
Detasare abuziva
sartorius
Lucrez in Galati la DISTRIGAZ. In urma reorganizarii societatii mi s-a desfiintat postul de verificator metrolog,serviciul de metrologie al societatii este cu ... (vezi toată discuția)