Am primit un aviz in posta pentru o scrisoare recomandata, dar pe numele tatalui meu care este decedat din 1999! La posta nu au vrut sa mi-o elibereze pe baza de certificat de deces si certificat de mostenitor. Au spus ca e necesar procura si altele (nu am inteles prea bine). Am rugat sa-mi spuna totusi expeditorul. Acesta este o societate civila profesionala de avocati din alta localitate. Habar nu am ce ar putea fi in aceasta scrisoare recomandata! Rog pe avocati sa-mi dea o sugestie despre ce ar putea contine si despre consecinte daca nu fac demersurile indicate de posta sa o ridic.
Dna Romascanu, va admir pentru simtul umorului pe care il aveti! :D Tare mult as vrea sa pot raspunde si eu la fel, daca ar fi vorba de o creanta. Dar raman deocamdata cu o curiozitate nesatisfacuta asupra continutului... si ma intreb totusi: daca e ceva de bine si nu de rau in aceasta scrisoare recomandata? E posibil? Clienta dumneavoastra a avut totusi sansa sa intre in posesia notificarii, dar eu nu! Nedumerirea mea este cu atat mai mare cu cat este vorba de un alt judet apropiat, dar nu invecinat, si nu gasesc nicio legatura a tatalui meu cu acesta!
Cautand informatii despre cum se fac exproprierile de utilitate publica, pentru ca am gasit intamplator pe o lista cu exproprieri din judet numele tatalui decedat, ma intreb: nu cumva e o notificare privind aceasta expropriere? Am gasit informatii ca se practica contractarea de catre CNADNR a unui avocat sau case de avocatura pentru a se ocupa de proceduri. In cazul in care este vorba de o astfel de notificare, ce urmeaza, daca eu nu am putut sa ajung in posesia ei, fiind pe numele decedatului? Daca ea a fost returnata de posta, se considera totusi ca fiind comunicata?
Procura
stefaniajohnston
Buna ziua ,va rog sa ma ajutati intro problema ,am o procura facuta acum 8 ani pe numele de casatorie cu tatal meu ca il pot reprezenta oriunde este nevoie ... (vezi toată discuția)