avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... dauna rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

dauna rca

Buna ziua,

Am avut un eveniment rutier , persoana vinovata fiind asigurat la o anumita firma de asigurarea. Masina mea avariata este un vw golf af. 2006 . in urma intocmirii dosarului de dauna inspectorul respectiv mi-a comunicat ca nu se pot pune piese originale (spoiler spate , haion spoiler fata deplasat suporturi numere inmatriculare fata spate, mentionez ca mai are si anumite zgomote anormale la cutia de viteza etc..) intrebarile mele sunt : - de ce nu se pot pune piese originale ? cel putin asa mi-a spus iinspectoru de daune - la mentionarea faptului ca aceasta prezinta zgomote anormale la cutia de viteze inspectoru a invocat motivu ca nu are TIMP -piesele inlocuite care sunt originale, se pot returna ? Cu respect
Cel mai recent răspuns: ContSters308077 , utilizator 09:59, 2 Septembrie 2014
Multumesc mult dar, domnii unde este asigurarea nu imi pot despagubii, dau un exemplu decat maxim 3000 lei si sincer doar atat ma cam costa haionul.
Restul de piese nu imi convine sa le platesc eu .....
Ultima modificare: Marți, 2 Septembrie 2014
ContSters308077, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Service garantie auto constantinchirita constantinchirita Buna ziua! Am o problema legata de repararea in garantie a unui produs mai exact,in data de 21.05.2011 am facut comanda de autoturism; ,achizitionarea ... (vezi toată discuția)
Termen reparatie masina Roger25 Roger25 Buna ziua, Acum 1 luna si un pic, am fost la un constatator Euroins, care mi-a deschis un dosar de dauna, mi-a dat si o oferta de reparatie, in ... (vezi toată discuția)
Despagubire deviz rca Roger25 Roger25 Buna ziua, Situatia este in felul urmator: am de reparat avariile spate ale masinii, pe asigurarea celui care m-a lovit (Euroins). Mi-am ales singur ... (vezi toată discuția)