avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita pe firma desfiintata in insolventa
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita pe firma desfiintata in insolventa

In anul 2011 am desfiintat o firma srl in insolventa. Intre timp am fost plecata in strainatate, m-am casatorit si acum ne-am intors cu sotul in casa mea cu bunurile lui , unde era si sediul firmei. IAm primit de acum un an amenintari cu executare din partea firmei Orange pt o factura neplatita, bineinteles cu penalitati si cu extra cheltuieli juridice.Intrebarea mea este ,daca se poate executa pe bunuri personale fiind fostul sediul scris pe locuinta? Nu am avut pe inventar deja bunuri, nici mobiliare nici imobiliare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: krisztina882 , utilizator 18:15, 13 August 2014
Va multumesc frumos pentru informatie, m-am linistit

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog suport informational - firme de recuperare ContSters143925 ContSters143925 Buna ziua, va rog sa-mi comunicati care sunt pasii legali pe care trebuie sa-i parcurga o firma de recuperare datorii referitoare la un imprumut de nevoi ... (vezi toată discuția)
Sfat pentru recuperare creanta ava 74 ava 74 buna ziua! va rog sa imi dati un sfat! sunt un particular care am inchiriat unei firme un imobil .Contractul este semnat de mine si de administratorul ... (vezi toată discuția)
Rata neachitata maria tofan maria tofan Fostul sot a contractat un credit ptr.a cumpara o masina (Dacia).Ramas fara serviciu nu si-a mai achitat ratele de aprox.3 ani. Se poate rasfrange si asupra ... (vezi toată discuția)