avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... E legal sa se monteze camere video in timpul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

E legal sa se monteze camere video in timpul divortului?

buna seara,,, as avea o intrebare daca nu va deranjeaja,,,,sunt in divort cu sotia ,,,dupa ce a cerut ordin de protectie care sa judecat si pe 21 iulie 2014 sa respins ,,, a luat copilul care pana atunci a stat cu mine la domiciliul nostru ea locuind la mama ei in aceasi curte mentionez ca casa este a ei dobandita inainte de casatorie,,dupa aceasta data a inceput si ea si soacra sa ma sicaneze ,,,sa ma injure ceva de genul nesimtitule cat mai stai in casa mea ,,,si altelew care nu se pot scrie ,,,mai nou pe 8 august 2014 cumnatul a montat o camera video si un proiector indreptat spre intrarea in domiciliul meu(al nostru) intrebarea e e legal sa faca asa ceva?cum sa procedez ca sa nu ma ami deranjeze pana la divort?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 11:51, 19 August 2014
dupa cum am mai zis sau poate am omis sotia locuieste in casa soacrei eu locuind in casa sotiei (are act de vanzare de la bunica ei ) eu locuiesc aici de 12 ani
Nu ati inteles nimic din ce s-a scris.
Este destul de complicat sa intelegeti.
Astfel xe procese sunt foarte rare si daca nu se desfasoara in stil american se pierde de cel care sustine ca are drepturi.
In Romania e cam problema cu drepturile...de regula....

Important este sa intelegeti ca aveti drepturi.
Denrestul in mod normal se ocupa avocatul daca aveti iar in caz contrar aveti dreptul de a deschide proces fara avocat.
Dreptul de a deschide proces il aveti si ca drept separat...
aveti dreptate m-ati bagat in ceata totala
Dl avocat zice asa: indiferent a cui este imobilul, atata timp cat locuiti in el aveti dreptul la viata privata si ca respectiva camera va incalca dreptul la viata privata.
Ca urmare puteti cere in instanta demontarea ei.
Desi aveti dreptul sa deschideti procesul fara avocat, ca sa castigati ar fi bine sa aveti un avocat priceput in astfel de lucruri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Utilizare bun comun in perioada divortului, montare camere inregistrare audio-video irinavasiliu irinavasiliu Buna seara! Sunt in divort cu sotul meu, din iunie 2013. A avut loc doar un termen si urmeaza al doilea in decembrie. Locuim intr-o casa, proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
Partaj - divort chiken71 chiken71 Buna ziua, sunt casatorit de 11 ani, am un baiat de 9 ani . La momentul casatoriei, locuiam in casa soacrei mele care intre timp a decedat. Deci casa era a ... (vezi toată discuția)
Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. buna ... iLL357 iLL357 Vecinul imi filmeaza copilul minor si sotia peste gard. Buna ziua, detin un teren imprejmuit cu gard de plasa de 2m si plasa de umbrire peste. Vecinul si-a ... (vezi toată discuția)